Ülkemizin en önemli ve istihdam konusunda çalışmaları bulunan kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumlarının hazırlamış olduğu iş ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna ilan etmektedir.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından hazırlanan ve kamuoyuna yayımlanan ilanlara bakıldığında özel sektör firmalarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 85 danışma memuru ve sağlık memuru alımı yapıyor. Peki alım için adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve müracaatlar nasıl yapılacak?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden 85 danışma memuru ve sağlık memuru alımı yapılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Buna göre en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, bilgisayara kayıt yapabilir olmak, diksiyonu düzgün olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilecek?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Özel sektör firmaları Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 85 danışma memuru ve sağlık memuru alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre 73 kişilik danışma memuru alım ilanına adaylar https://goo.gl/JkaS5D linkinden ve 12 kişilik sağlık memuru ilanına adaylar https://goo.gl/MC9Lgy linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırmasıyla karşılarına çıkacak başvuru ekranlarından müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

DİĞER TÜM İŞ İLANLARI BURADA