İlgi gören personel alımlarından olan güvenlik görevlisi pozisyonu için, aşağıda belirtilecek şartlara uyum sağlayan adaylar arasından memur personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen bu alımlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmakta olduğundan; adayların bazı noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Bu konuyla alakalı olarak yapılabilecek uyarılar ise şöyledir:

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

Başvuru yapabilmek için üyeliğinizin olması gerekmektedir. Üye profilinizdeki özgçemiş bilgileriniz, sağlık durumunuz, eğitim durumunuz,tecrübeniz ve iletişim bilgileriniz gibi detayların güncel olduğundan emin olmanız işe girişlerde fayda sağlayacaktır. Üye profili güncel olmayan adayların başvuruları değrlendirme sürecine tabi tutulamamaktadır. Başvurularda mutlaka ilan numaraları not edilmelidir. Bunlara ek olarak adayların başvuru yapılan iş için istenen ikamet şartını karşılayabiliyor olması gerekmektedir. Aksi halde değerlendirme yapılmamaktadır.

BAŞVURU KOŞULLARI

Silahlı veya silahsız özel güvenlik sertifikası bulunmak, en az lise mezunu olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış terör örgütleriyle ismi anılmamış olmak, dış görünüşüne ve mesai saatlerine özen göstermek şeklinde özetlenebilmektedir. Yapılacak başvurular için adayların iskur.gov.tr adresini ziyaret ettikten sonra üye girişi yapıp, açık iş ilanları bölümünden meslek arama alanına özel güvenlik yazıp sorgulatması gerekmektedir. Açılan ilanlarda Türkiye geneli işletmelere yapılan güvenlik görevlisi personel alımları ekrana yansımaktadır.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI VE HABERLERİ İŞİN OLSA UYGULAMALARIYLA CEP TELEFONUNUZDA !

Kamuya ve özel sektör işletmelerine yapılan tüm personel alımları ve işçi alımlarından cep telefonunuza ücretsiz olarak bildirim almak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ