Faaliyetlerini sürdürmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları firmaların resmi internet sitelerinden ya da İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmakta ve müracaatlar kabul edilmektedir.

İŞKUR üzerinen yayımlanan ilanlara bakıldığında danışma memuru personeli pozisyonu için toplam 74 kişilik danışma personeli alındığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor. Detaylar nedir? Kimler müracaat edebilir.

DETAYLAR

Alınacak Personel Sayısı: 74
Alınacak Pozisyon: Danışma Memuru
Müracaat Muatap: İŞKUR
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Özel Sektör

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 74 kişilik danışma memuru personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor.

BİMEKS İTHALAT İHRACAT VE NAKLİYAT LT. ŞT.
BEYAZ CİTY REZİDANCE SİTE YÖNETİMİ
AKSA ENERJ RET M A. .
ÜMRANİYE MURAT ÖZEL EĞİTİM HİZMET.LTD.ŞTİ.
MURAT ŞATIR-SENORİTA ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ
TİBAŞ VAKFI ACIBADEM PARK SİTESİ
YÇD ÖZEL EĞİTİM YAYINCILIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (ÖZ-EH)

Yukarıda yer alan kuruluşlar başta olmak üzere çok sayıda firma danışma memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

Danışma memuru personeli alımına başvuru yapacak olan adayların kendi illerinde danışma personeli alımı yapılıp yapılmadığını sorgulaması ve var ise gerekli ilanlara müracaat etmesi gerekmektedir. Yine adaylar aşağıda ki linktende başvuru yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=17871

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ