Haziran ayının da sonuna yaklaşırken çok sayıda kamu kurumu tarafında farklı pozisyonlarda işçi, memur ve personel alımları devam ediyor. Bu noktada 7 farklı kurum tarafından yayınlanan ilanlarda 300’den fazla personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmış olup ilgili ilanları, başvuru şartlarını ve diğer detayları haberin devamında bulmak mümkündür.

Trabzon Üniversitesi

Üniversite tarafından yayınlanan ilanda 10 büro işçisi alımı yapılacağı açıklanmış olup adayların 2018 KPSS sınavından P3 puan türünden puanı olması, genel memur alım şartlarının yanı sıra üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olması şartını da sağlamaları istenmektedir.

İlan detayı için: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/trabzon-universitesi-sinavsiz-4b-10-buro-personeli-alacak-h33741.html

Konya Büyükşehir Belediyesi

Belediye tarafından yayınlanan ilanda126 itfaiye eri alımı yapılacağı açıklanmış olup bu noktada adayların genel memur alım şartlarının yanında 2018 KPSS sınavından en az 60 puanı almış olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, boy ve kilo ölçülerini sağlamak, erkekler için askerlik ile ilgisi olmamak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, ilgili bölümlerden ön lisans mezunu olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Akdeniz Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapılacak olup adayların genel alım şartlarını sağlamasının yanı sıra ortaöğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmak gibi birtakım özel şartların da sağlanması istenmektedir. Adaylar, koruma ve güvenlik hizmetleri, hasta bakım ve temizliği ile temizlik hizmetleri alanında görevlendirilecektir.

İzmir Torbel

Kurum tarafından 60 garson, komi ve temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek olup adayların Türk vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kamu haklarından büyük olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, Torbel’de ikamet ediyor olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Atatürk Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere sağlık personeli alımı yapılacak olup adayların 018 KPSS (P94) puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS (P93) puanı, Lisans mezunları için 2018 KPSS (P3) puanına sahip olmak, liselerin, üniversitelerin 4 yıllık ve 2 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/ataturk-universitesi-2-fakultesine-en-az-lise-mezunu-yeni-personel-h33742.html

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 bilişim personeli alımı yapılacak olup adayların pozisyona göre değişiklik göstermek üzere genel memur ve özel pozisyona göre şartların sağlanması gerekmektedir.

Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü

Kurum bünyesinde KPSS 50 puan ile tekniker, teknisyen ve destek personeli kadrolarında alım gerçekleştirilecektir. İlana ilişkin detaylar için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/yeni-ilan-saglik-bakanligi-kpss-50-puan-ile-ve-kpss-siz-memur-h33684.html

Editör: TE Bilisim