Ülkemizin iş arayanlar ile iş verenleri bir araya getirmekle yükümlü olarak görevlerine devam eden Türkiye İş Kurumu İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Buna göre danışma memuru ve üretim planlama memuru kadroları için bu özel içeriği ürettik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu 68 danışma memuru ve üretim planlama memuru alımı yapıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak, başvurularını yapmak isteyen adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 68 danışma memuru ve üretim planlama memuru alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, tercihen seyahat engeli olmamak, erkek adaylar için askerlik sorunu olmamak ya da tecilli olmak, diksiyonu düzgün olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Özel sektör firmaları 51 danışma memuru ve 17 üretim planlama memuru alımı gerçekleştirmekte olup adayların müracaatlar için üretim planlama memuru kadrosu için https://goo.gl/wuKESa linkini veya danışma memuru kadrosu için https://goo.gl/wuKESa linkini kopyalayıp tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim