Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlandı. Ekim ayı içerisinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre kamuya ve özele 65 farklı ilan ile 626 personel alımı yapılacak. İlanlar İŞKUR kurum dışı sayfasında ilan edilmiş olup başvuru süreci başlamıştır. İlgili ilanlar ile Belediyelere, İl Özel İdarelerine, Belediye birimlerine, Kültür ve turizm bakanlığına ve bir çok kuruluşa personel alımı yapılacak. peki başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILIYOR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre, memur, personel ve işçi kadrolarına alımlar yapılıyor. Bu yönde 65 farklı ilan yayımlandı ve toplamda 626 personel alımı yapılacak.

Memur Kadroları: Memur kadroları içerisinde, Büro memuru, Büro personeli, Danışma, Santral Memuru, Sosyal Yardım ve İncelem Görevlisi gibi pozisyonlar yer alıyor.

Personel Kadroları: Arkeolog, Sanat tarihçisi, Temizlik görevlisi, Araştırmacı, Teknisyen, Güvenlik Görevlisi, Eğitim Danışmanı, İnşaat Teknikeri, Muhasebe personeli gibi onlarca meslek dalında personel alınıyor.

İşçi kadroları: Beden İşçisi, Çöp toplama yer süpürme işçisi, Temizlik işçisi, Operatör, Şoför, Kamyon Şoförü gibi alanlarda işçi alımları yapılıyor.

65 İŞ İLANI DETAYLARI:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan iş ilanlarına göre 65 ilan yer alıyor. Söz konusu ilanlara göre 626 personel alınacak. İşte o ilanlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara başvuruda bulunacak olan adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • En az Okur Yazar olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili 65 farklı ilan için başvuru süreci bir çoğu için başladı. Ancak adayların dikkat etmeleri gereken bi husus ise başvuru süreerinin az olmasıdır. Adaylara bir çok ilanda başvuru süreci 2 3 gün olarak verilmiştir ve adaylar başvuru tarihleri içrisinde yaptıkları başvurular geçerli sayılacaktır.

İlgili birimlere başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gerekmektedir. İlgili ilanlara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca yeni ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim