Türkiye iş Kurumu üzerinden kamu işçisi personel alımı yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı  ve İŞKUR Türkiye genelinde, özel firmalara ve kamu kurumlarına personel istihdamları yaparak milli istihdama önemli katılar sağlayamaya devam ediyor. 81 il ve 900 ilçede görev almak isteyen tecrübesiz, Kpss olmadan eğitim düzeyinde en az okur yazar seviyesinde bulunan adaylar içinde başvuru imkanı bulunuyor. Peki hangi kurumlara alımlar yapılacak ve başvuru şartları neler?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvururu yapabilmeleri için T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış ve 19 yaşından gün almış olmaları, eğitim seviyesinde, okur yazar, lise, önlisans yada lisans mezunu olmaları ve başvuru özel şartlarında belirtilen eğitim şartlarını taşımaları, mesleğin gerektiği tecrübe şartların sahip, istenilen sertifalara sahip, diğer özel şartlara uygun adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre hangi kurumlarda alımlar yapılacak. Adayların başvuru yapabileceği 61 kurum bulunuyor.

ilan detaylarına İŞKUR kurum dışı kamu işçisi ilanları üzerinden erişebilrisiniz. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamamız ve sosyal medya hesaplarımız;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim