3 kamu kurumuna başvular yakın zamanda tamamlanacak!

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan memur alımlarında, düşük KPSS ile personel alımı yapan kurum sayısı oldukça az sayıda olmakta. Üniversiteler; Belediyeler ve Kamu kurumlarından 3 kurum 60 KPSS puanı barajı ile memur alımı yapılacağını daha önce yaptığımız haberlerde aktarmıştık. Adayalra ayrılan başvuru süresi tamamlanacak. başvuruların 31 Ekim tarihine kadar yapılması istenilmekte. İşin olsa ekibi oalrak işte o kurumlar ve başvuru detayları.

Türk Standartlar Enstitüsü 15 kişilik personel alımı için ön lisans mezunu güvenlik görevlisi alımı yapacak. Buna göre 6 şehir için yapılacak olan alımlarda T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak şartı bulunuyor. Diğer şartlarda ise; 2016 KPSS P93 puan türlerinden en az 60 puan almış olmak, adayların 5188 sayılı kanunda belirtildiği gibi silahlı güvenlik sertifikası kimlik kartına sahip olmak istenilmektedir. 23 Ekim tarihinde başlayan başvuruların 31 Ekim tarihine kadar tamamlamış olmak gerekiyor.

İlan detayları için tıklayın

Abana Belediyesine 1 kişilik personel alımı için Lisans mezunu olmak ve 2018 KPSS puan türünden en az 60 puan almak istenilmektedir. 25 Ekim tarihinde alınmaya başlayan başvuruların 31 Ekim tarihine akar tamamlanması istenilmektedir. Adayların inşaat mühendisi lisans programlarından mezun olması istenilmektedir. Başvuru özel ve genel şartları ve detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

İlan detayları için tıklayın

Kocaeli Üniversitesine 1 kişilik memur alımı için başvuruları devam ediyor. 30 Ekim tarihi son başvuru tarihi olarak açıklandı. Adaylar başvuruları şahsen yapabilecek.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim