Temmuz ayı itibari ile kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımlarında da artış gözleniyor. Bu kapsamda 3 Temmuz 2020’da yeni yayınlanan ilanlarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımları yapılacağı açıklanmış olup açıklanan alımlara ilişkin detaylar ve diğer başvuru şartları ise haberimizin devamında yer alıyor.

Kemalpaşa SYDV

Kurum tarafından 1 temizlik işçisi alımı yapılacak olup adayların Kemalpaşa ilçesinde ikamet ediyor olmak, bayan olmak, 35 ile 45 yaş aralığında olmak, temizlikten anlamak, en az ilkokul mezunu olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Zara SYDV

İlgili vakıf tarafından gerçekleştirilecek olan alımda 5 temizlik personeli ve şoför alımı gerçekleştirilecek olup adayların evli olmak ve askerliğini yapmış olmak şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir.

Görele SYDV

Kurum 1 destek personeli alımı gerçekleştirecektir. Bu kapsamda ise adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Görele’e ikamet ediyor olmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Karabağlar SYDV

Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 şoför alımı yapılacak olup adayların T.C. vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş, 35 yaşını aşmamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik görevini yapmış olmak, ilkokul mezunu olmak, Karabağlar ilçesinde ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, İŞKUR’a kayıtlı olmak şartlarını sağlaması gereklidir.

Ünye SYDV

Ünye SYDV’de görevlendirilmek üzere 1 büro görevlisi alımı gerçekleştirilecek olup sağlanması gereken genel başvuru şartlarına ek olarak adayların üniversitelerin 4 yıllık kamu yönetimi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, yönetim bilişim sistemleri, istatistik, iktisat, maliye bölümlerinden birinden mezun olmak, son 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak, 2018-2019 KPSS sınavından P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak, B sınıfı ehliyeti bulunmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Murgul SYDV

Kurum 1 geçici personel alacak olup adayların lisans mezunu olması, Office programlarına hakim olması, fiilen ilçede ikamet ediyor olması ve görevini yapmaya engel bir durumu olmaması şartlarını sağlaması isteniyor.

İlanlara ilişkin detaylar: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim