Kamuya ve bağlı kuruluşlarına TYP ve normal personel alım süreciyle personel alımları gerçekleştiriliyor. Binlerce kişilik TYP ilanına ek olarak, özel sektör işletmelerine de memur personel alımları yapılıyor. Türkiye geneli tüm memur personel alım ilanlarına, İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlarda yer verilmektedir. Adaylar İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ederek, toplamda 53 bin kişilik memur personel alım ilanına erişim sağlayabiliyorlar.

TÜRKİYE GENELİ 53 BİN PERSONEL ALIM İLANI

Başvuru yapmak isteyen adaylar iskur.gov.tr adresini ziyaret edip, açık iş ilanları bölümünden meslek ile arama yaparak ya da iş yeri ünvanı üzerinden sorgulama gerçekleştirerek, tüm ilanları görüntüleyebilir, başvurularını yapabilirler. Yürütülen memur personel alımlarında binlerce farklı meslek koluna yönelik ilan yayımlandığından, her adayın ilgili ilan bağlantısı üzerinden detaylara ulaşması gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Güvenlik görevlisi, şoför, aşçı, temizlik personeli, büro memuru, depo memuru, ambar memuru, yolcu şoförü, kaynakçı, tesisatçı, işletmeci, veri giriş personeli, çağrı merkezi personeli ve çok daha fazla kadroya personel alımı yapılmaktadır. Tüm meslek kolu mensupları, kendileri için uygun bir ilana bu adres üzerinden erişim sağlayabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

T.C vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum bırakılmamış, okur yazar durumda olan kişilerden lisans mezunu kişilere kadar tüm eğitim düzeylerinden olan kişilere yönelik memur personel alımları yapılmaktadır. Pozisyonlara yönelik adaylardan ek nitelikler istenebilir. Bu nitelikler MS-Office programlarını kullanabilmek, ehliyet sahibi olmak veya SRC belgesi bulunmak şeklinde özetlenebilmektedir.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim