Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar boş pozisyonlar için personel ve eleman alımları yapmaya devam ediyor. Alım ilanları hakkında şirketler ve kuruluşlar resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamından açık pozisyonlarda duyurulmaktadır. Bilindiği gibi her kuruluş çalıştırmış olduğu personel sayısının belirli bir oranı kadar engelli personel alımı da yapmak zorundadır.

Bu sebepten dolayı çok sayıda kuruluş engelli personel alımı yapmaya devam ediyor. Açık pozisyonlara bakıldığında 500 engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapacak.

HANGİ KURULUŞLAR ALIM YAPIYOR

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında 500 engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor.

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.
Evidea
Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş.
Vizyon Koleji
Kösedağ Tel Örme Çit San ve Tic. İth.İhr. A.Ş.
Biobest Antalya Polinasyon Sis.Ve Bıy.Muc.San.Tıc.
Beyaz Kağıt Hijyenik ve Temizlik Ürünleri
Özdilek / Wyndham Grand İzmir
Happy İnsan Kaynakları

Yukarıda ki kuruluşlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için engelli personel alımı yapılmaktadır. Peki müracaatlar nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR

500 engelli alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir. Aşağıda verilmiş olan linki takip ederek tüm kuruluşların engelli alım ilanların görebilir ve nitelikleri inceleyebilirsiniz. Niteliklerini uyum sağlamış olduğunu tüm pozisyonlar için yine aynı kaynak üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/YgUxCQ
Editör: TE Bilisim