Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok özel kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında firmalar resmi internet siteleri aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamında da alınacak pozisyonlar hakkında adaylara duyuru yapılmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında toplam 500'den fazla engelli personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için toplam 500'den fazla engelli personel alımı yapılacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

İnternet ortamı aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 500'den fazla engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için engelli personel alımı yapılacak.

Genel Başvuru
İnsan Kaynakları Operasyon Engelli Ekip Üyesi
Vasıfsız Eleman
Müşteri Temsilcisi (ENGELLİ)
Engelli Kadrosu / Temizlik Elemanı
Mağaza Personeli (Engelli)
Ofis/Muhasebe Asistanı - Engelli Kadro
Yönetici Asistanı
İdari İşler Elemanı
Depo Elemanı
Bilgi İşlem Elemanı
Yazılım Destek Uzmanı
Satış Danuşmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere yüzlerce farklı pozisyon için engelli personel alımları yapılacaktır. Alımları faaliyetlerine devam eden firmalar yapacak olup pozisyonlar için gerekli bilgiler ilanların detayların belirtilmiştir. 

BAŞVURU YAPMAK

Müracaat etmek isteyen adayların aşağı yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Yine aynı kanaldan başvuru yapabilirsiniz.

https://goo.gl/YgUxCQ