Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan tüm kurum, kuruluş ve firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Kanunlara göre firmalar çalıştırdıkları personel sayılarının belli bir oranı kadar kendi bünyelerinde engelli personel çalıştırmak zorundadır. Bu kanun ile engelli adayların da iş bulma olanakları kolaylaştıırlmıştır. Faaliyetlerine devam etmekte olan firmalar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Yayımlanan ilanlar incelendiğinde firmaların 500'e yakın engelli personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapmaktadır? Alım yapan firmaların aradığı şartlar nelerdir?

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 500'e yakın engelli personel alımı yapmaktadır. Peki hangi firmalar engelli personel alımı yapacak?

Intercity
Matay A.Ş.
Selsa Özel Makina İmalatı Ve Yan Sanayi Ltd. Şti.
FOX Networks Group (FNG)
itelligence Türkiye
Haribo Şekerleme
BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.
YÖNTEM AKADEMİ İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri
Kalkancı Pres Döküm San. Tic. Ltd. Sti.
Weberans Reklam Ajansı
Fibabanka A.Ş.

Yukarıda belirtilen firmalar başta olmak üzere yüzlerce firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 500'e yakın engelli personel alımı yapmaktadır. Alım yapan firmaları görmek ve detayları öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/engelli#&hc=E
Editör: TE Bilisim