Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak üniversite personel alım ilanları yayımlaya devam ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yayımlanan 5 üniversite için başvurular sona eriyor. Bu haberimizde sizlere alım başvurularının süresi geçen ilanların bilgisini vereceğiz. Haberimizin devamında ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

İLANLANIN DETAYLARI:

5 Üniversite bünyesindeki personel eksikiğini karşılamak amaçlı toplamda 908 kişilik boş kadro ile bünyesine sözleşmeli olarak personel alımı yapacaklarını ngeçtiğimiz 15 gün önce belirtmişlerdi. Yayımlanan ilanlara göre, Dokuz Eylül üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ege üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda Sağlık Personeli alımı yapacakları. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuru yapabilecekler olup başvuru şartları aşağıdaki gibidir.

Buna göre Gaziosmanpaşa üniversitesi 59, Süleymandemirel Üniversitesi 110 Geçici İşçi ve 93 Sözleşmeli Sağlık Personeli, Eskişehir Osmangazi üniversitesi 255, Ege üniversitesi 264 ve Dokuzeylül üniversitesi  127 olmak üzere toplamda 908 personel alımı yapılıyor.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

5 üniversite 908 personel alımı başvuruları için adaylardan bazı nitelikler arayacak. Buna göre adayların mutlaka, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Nöbet Usülü çalışmasına engel olabilecek bir durum olmamak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili üniversite için personel alım başvuruları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Ancak yukarıda bilgisini verdiğimiz 5 üniversite için artık başvurularda son güne gelindi. Adaylar en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını ilgili üniversitelerin Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURUSU GEÇEN ÜNİVERSİTELER:

Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantılar sayesinde ilgili alım süresi geçen üniversitelere ulaşacaksınız. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini gerçekleştirmemiş olan adaylar aşağıdaki bağlantılardan ilanlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mülakatsız 127 Sözleşmeli Personel Alımı

Ege Üniversitesi Sınavsız 264 Personel Alım Yapıyorı! ( Lise, Önlisans ve Lisans )

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi KPSS'li KPSS'siz 255 Sağlık Personeli Alımı ( Lise, Önlisans ve Lisans )

Süleyman Demirel Üniversitesi Sözleşmeli 93 Personel Alımı Yapıyor!

Süleyman Demirel Üniversitesi Farklı Statülerde 110 İşçi Personel Alımı Yapıyor

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2016 KPSS Puanına Göre 59 Personel Alıyor

Editör: TE Bilisim