Kamu kurum ve kuruluşları arasında yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayınlanan ilanlarda farklı illerde, farklı kadrolarda alımlar gerçekleştirileceği açıklandı. Buna göre 5 SYDV tarafından yapılacak olan personel alımlarına ilişkin detaylar ve başvuruya ilişkin diğer bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Birecik SYDV

Kurum tarafından 2 büro işçisi alımı için adayların kadın olmak, Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 ile 30 yaş arasında olmak, en az ön lisans mezunu olmak, başvuru itibari ile son altı ayda Birecik ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, seyahat engeli olmamak, bilgisayar kullanma becerisine sahip olmak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Gerger SYDV

Gerger Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 4 temizlik görevlisi alımı yapacak olup adayların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyeti olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, kadın olmak, 18 ile 55 yaş arasında olmak, Geriatri bölümü mezunu olmak ya da en az lise mezunu olmak fakat bu durumda Hasta ve Yaşlı Öz bakımına Destek Olacakları Eğitimi konusunda sertifika sahibi olmak ile en az ilköğretim mezunu olmak, başvuru tarihi itibari ile 6 aydır ilçede ikamet ediyor olmak, güvenlik soruşturması temiz çıkmak şartları aranmaktadır.

Laçin SYDV

Kurum bünyesinde 1 büro görevlisi alımı için adayların genel alım şartlarının yanı sıra 18 ile 30 yaş arasında olmak, askerlikle ilgisi olmamak, 2018, 2019 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almak, 4 yıllık ilgili bölümlerden mezun olmak, il sınırları içinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Beylikova SYDV

3 hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı için adayların Beylikova’da ikamet ediyor olmak, askerlik ile ilgisi olmamak, erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyet olmak şartları aranmaktadır.

Gemerek SYDV

Kurum 1 erkek 3 kadın olmak üzere 4 temizlik görevlisi alımı yapacak olup bu noktada genel alım şartlarına ek olarak 18 ile 50 yaş arasında olmak, erkekler için askerlik görevini yapmış olmak, geriatri mezunu ya da ilgili sertifikaya sahip olmak, ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

İlanlar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/