Türkiye geneli faaliyetlerini sürdürmekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Şirketler çalıştırdıkları personel sayısının bir bölümü kadar engelli personel çalıştırmak zorunda olduğu için engelli personel alım ilanları yayımlamaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan Türkiye geneli engelli personel alımı ilanlarına bakıldığında toplam 421 kişilik personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluşlar: Özel Sektör
Alınacak Personel Sayısı: 421

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Faaliyetlerini sürdüren firmalar 421 engelli personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak. Yayımlanmış olan ilanlara göre;
Çağrı Merkezi Vatandaş Temsilcisi
Takım Üyes
Engelli Çalışan
Genel Başvuru
Grafik Tasarım Uzmanı 
Müşteri İlişkileri Elemanı
Kahve Servis Elemanı
İnsan Kaynakları Elemanı
Kalite Uzmanı
Temizlik Görevlisi
Muhasebe Elemanı 

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için özel sektör firmaları engelli personel alımı yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek istediği pozisyon için aranan şartları öğrenmesi ve müracaatlarını yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/6wIarj
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ