Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar çok sayıda personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Yapılan alımlar part time ve full time olmak üzere iki ayrılmakta olup çok sayıda kuruluş yarı zamanlı çalışan personel alımı gerçekleştirmektedir.

Part time çalışma sistemine genel olarak öğrenciler başvuru yapmakta olup interaktif iş ilanları siteleri araclığı ile part time personel alım ilanları incelendiğinde toplam 400'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alımlar Yapılacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulan ilanlara bakıldığında 400'e yakın kadro için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

Eğitmen
Bay-Bayan Garson
Agora Mağaza Part-Satış Danışmanı
KURYE - Part Time (Ankara)
KOTON PT Satış Danışmanı 
Part Time Mağaza Satış Danışmanı
Stajyer
Müşteri Temsilcisi
AOS Asistan-Part Time
Human Resources Part-Time
Fitness Eğitmeni
Part-Time Lojistik Depo Elemanı

Yukarıda ki kadrolar başta olmak üzere 400'e yakın farklı kadro için çok sayıda personel alımı gerçekleştirilecekti.r Başvuracak adayların ilanlarda belirtilen niteliklere sahip olması gerekmekte olup uygun pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Detaylar ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/NgUQL6