Faaliyetlerini sürdürmekte olan özel kuruluşlar kendi bünyelerinde ki açık pozisyonların doldurulması için peronel alımları yapmaya devam ediyor. Şirketler genel olarak alımları hakkında resmi sitelerinden bilgi verdikleri gibi online iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden de müracaatları kabul etmektedir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında büro memuru kadrosu için 400 kişilik alımın yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor? Alım ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir.

DETAYLAR

Alım Yapan Kuruluşlar: Çok Sayıda
Özel Sektör
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
Alınacak Personel Sayısı: 400
Başvuru Muatap: İŞKUR

HANGİ KURULUŞLAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 400 kişilik büro memuru pozisyonu için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar büro memuru alımı yapıyor.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GENÇ.VE SPOR KUL.EĞİT.SAN.FAAL.İKT.İŞL.
A.T.Ü.TURİZM İŞLETMECİLİĞİ A.Ş.
GÜNEY DİŞ DEPOSU TİC. VE SAN.A.Ş.
ÖZEL KADIKÖY ÇAĞDAŞ İLETİŞİM EĞİTİM HİZ YAY TAŞ TİC LTD ŞTİ
VANASAN VANA FITTİNGS DÖVME SAN. VE TİC. A.Ş.
UYSAL HAFRİYAT İNŞAAT İŞ VE NAKLİYE ARAÇLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Yukarıda ki kuruluşlar başta olmak üzere çok sayıda farklı özel sektör firması büro memuru kadrosu için personel alımı gerçekleştirmektedir.

MÜRACAATLAR

Başvurular İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden yapılmakta olup adayların kendi illerinde büro memuru alımının olup olmadığını sorgulaması gerekmektedir. Aşağıda ki linkten detaylı bilgi öğrenebileceği gibi başvurualr bu kanal üzerinden de yapılmaktadır.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267