Eylül ayının yeni haftasına girerken yayınlanan yeni ilanlarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından da alımlar yapılacak olup bu kapsamda 4 SYDV farklı kadrolarda ilan yayınlamıştır. Buna göre yayınlanan ilanlar ve kadrolara ilişkin detaylı bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

İliç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Kurum tarafından yapılacak olan alımda 1 temizlik işçisi alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak 18 yaşından büyük ve en fazla 40 yaşında olmak, kadın olmak, ilgili ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Nurhak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Kurum tarafından yayınlanan ilanda 1 yardımcı hizmetli alımı yapılacaktır. Adayların ilan kapsamında saplaması gereken başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, erkek olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, güvenlik araştırması olumlu olmak, askerliğini yapmış olmak, sağlığı alışmaya elverişli olmak, büro temizliği yapabilecek olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İpsala Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

1 şoför alımı yapacak olan kurum bünyesinde adayların Türk vatandaşı olmak, kamusal haklardan yoksun olmamak, askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir sosyal güvencesi olmamak, en az bir yıldır ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, B, C ve E sınıfı ehliyetlerine sahip olmak, en az ilkokul mezunu olmak, evli ise eşinin ve başvuran kişinin sosyal güvencesi olmamak, 35 ile 50 yaş arsalığında olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Kurum tarafından yapılan alımda 1 vakıf müdürü alınacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, medeni hak ehliyetine sahip olmak, askerlik görevini yapmış olmak, en az 4 yıllık lisans eğitimini sağlamak, en az B sınıfı ehliyeti olmak, kamu sektöründe en az 5 yıl iş deneyimi olmak, Office programlarını kullanabilmek, üniversitelerin kamu yönetimi, Sosyal Hizmet, Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak, Tercihen İngilizce ve ikinci bir dil bilmek, erkek olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, en az bir yıl Yalova ilinde ikamet ediyor olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlanlar için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim