Büro Memuru Alımı ilanları yayımlandı. KPSS Şartı olmaksızın ve KPSS puanı ile Memur Alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre Belediyelere ve Sosyal Yardımlaşma vakıflarına alım yapılacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımıza İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlar hakkında detayları vereceğiz

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyeler ve SYDV'ler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alımını yapacağı Büro Memuru alımı için adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, 50 Yaşından büyük olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

4 BELEDİYE 1 SYDV BÜRO MEMURU ALIMI İLANI:

Söz konusu yayımlanan ilanlara göre Belediyeler ve Belediye iştiraki kuruluşları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları Büro memuru ve Kütüphane Memuru alacak. İştei lanlar:

KPSS'li KPSS'SİZ MEMUR ALINACAK!

Adayların en çok merak ettiği konulardan olan KPSS şartı kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine Büro Memuru alımı için adaylardan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı arayaca. Diğer kurumlar ise KPSS Siz Memur Alımı yapacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Yukarıdaki söz konusu ilanlara başvurular belirtilen tarhilere kadar şahsen yapılacak. Adaylardan başvuru için Başvuru formu, Özgeçmiş, Kimlik Fotokopisi, İkametgah belgesi, Diploma, Vesikalık fotoğraf belgeleri istenecek. İlgili ilanlara İŞKUR Kurum dışı ilanlarından ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim