Türkiye Geneli marketler personel alımı için ilan yayımladılar. Yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre ŞOK, MİGROS, BİM ve A101 bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilanlara göre alımlar en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Bildiğiniz üzere Ülkemizde market liderleri olan 4 büyük zincir market neredeyse her mahallede bulunuyor. Durum böyle olunca yeni marketlere ve mevcut marketlerdeki eksikliği karlışamak amacı ile personel alımları yapılmaktadır.

KONTENJAN DAĞILIMI:

4 Büyük zincir market yayımladığı personel alımı ilanlarına göre farklı alanlarda ve niteliklerde toplamda 1003 kişilik boş kadro ile İşçi ve Personel alımı yapacak. Buna göre,

  • BİM 475 Personel alımı yapacak.
  • Migros 207 Personel Alımı Yapacak.
  • ŞOK 62 personel alacak.
  • A101 259 personel alacak.

Söz konusu alımlar için adaylar başvuru yapabilmeleri için En az ilköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak meslekte ilgili niteliğe ve tecrübeye sahip olmak gibi şartlar aranacak.

EN AZ 3500 TL MAAŞ VERİLECEK!

Ayrıca Zincir Marketlerde görev yapacak olan personel adayları en az 3500 TL maaş alacak ve bir çok sosyal olanaktan yararlanabilecekler. Sosyal olanak ve maaş için İŞKUR ilanlarını inceleyiniz.

MİGROS 207 PERSONEL ALIMI İLANLARI:

Migron İŞKUR aracılığı ile yayımladığı ilana göre İstanbul ve Muğla illerinde farklı marketlerde görevlendirmek üzere 207 kişilik boş kadro ile personel alımı ilanı yayımladı. Alımlar Engelli ve Normal statüde olan adaylardan yapılacak.

Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar, Manav, Kasap, Kasiyer, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi ve Engelli olarak Beden İşçisi ( genel ) pozisyonlarında 207 Personel Alım yapılacak.

BİM 475 PERSONEL ALIMI İLANLARI:

BİM yayımladığı ilanlar ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Türkiye geneli farklı kadrolarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Toplamda 475 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

Alımlar, Engelli ve Normal Statüye sahip olan adaylardan, Beden İşçisi (Genel), Temizlik Görevlisi, Büro Memuru (Genel), Perakende Satış Elemanı (Gıda), Satış Danışmanı / Uzmanı, Diğer İmalat Ve İlgili İşçiler (Elle), Kasiyer ve Reyon Görevlisi pozisyonlarında yapılacak.

ŞOK 62 PERSONEL ALIMI İLANLARI:

ŞOK market bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 62 kişilik boş kadro ile İlköğretim Mezunu personel alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda alımlar, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ, İzmir, Ordu, Bursa, Bartın, Bolu, Artvin, Ardahan, İstanbul, Trabzon, Antalya, Samsun illerinde yapılacak.

Alım yapılacak kadrolar ise, Yan Forklift (Reachtruck) Operatörü, Garson (Servis Elemanı), Kahve Ve Kakao Hazırlayıcısı (Barista), Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Market Elemanı, Depo Görevlisi (Gıda), Motosikletli Kurye, Beden İşçisi (Genel), Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı kadrolarında yapılacak.

A101 259 PERSONEL ALIMI İLANLARI:

a101 Yani Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi bünyesine farklı kadrolarda personel alımı yapmak için 22 farklı ilan yayımladı. Alımlar farklı kadrolarda olmak üzere 259 personel alımı yapılacak olup en az İlköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca alımlar Engelli ve normal statüde olan adaylar içerisinden yapılacak.

Bu kapsamda alımlar, Kasiyer, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Satış Danışmanı / Uzmanı, Ambar/Depo Görevlisi, Mağaza Sorumlusu/şefi, Reyon Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Market Elemanı, Forklift Operatörü kadrolarında personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu olan BİM, Migros, ŞOK ve A101 personel alımı için başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Bu kapsamda adayların aşağıdaki adrese giriş yapacak arama kutusuna ilgili marketin adını yazarak ilanlara ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim