2019 Yılı 35 Bin Polis Alımı İlanları Ne Zaman Açıklanır?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan edilecek olan POMEM, PAEM, PMYO ve PÖH alımlarında 2019 yılı için 35 Bin polis alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü birimlerinde istihdam edilecek polis memuru alımlarında 2019 yılı ilanlarının ne zaman ilan edileceği merak edilmekte. Son gelişmeler..

Emniyet Genel Müdürlüğü 35 bin polis alımı yapılacak. Polis Akademisi Başkanlığı 24. Dönem Pomem sınavı için ilanın ne zaman açıklanacak? Eğitimlerini tamamlayarak polis olmak hayalinde bulunan adaylar merakla gelişmeleri sormakta. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kadın Pöh alımları ve polis memuru alımları ile ilgili yaptığı açıklamalarda, 2019 yılında 35 bin polis alımı yapılacağını bu alımlarda kadın pöh alımları için alım yapılacağını belirtmişti. İlanlarda istenilecek başvuruları neler?

Adayların en az 18 yaşını tamamlamış olmaları, 28 yaşından gün almamış olmaları, sağlık yönetmeliği şartlarına uygun olmaları, eğitim şartlarına en az lise mezunu olmaları istenilecek. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim