İŞKUR aracılığıyla, özel sektör işletmelerinin personel alımları her gün hızlanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinde yayımlanan 39 bin kişilik personel alım ilanına, her gün yenileri ekleniyor. Bu personel alımları arasında, ön büro personeli, sekreter alımı ve asistan alımı ilanları da yer alıyor ve ilgi gören ilanların başında geliyor. Şuan itibariyle yaklaşık olarak 350 personel alımı, belirtilen bu pozisyonlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Yürütülen alımlara başvuru yapacak kişilerin taşıması gereken bazı ortak özelliklere, ilanların bağlantısına ve diğer detaylarına aşağıda yer vermeye çalışacağız.

Ön büro personeli, sekreter ve asistan alımı başvuruları nereye yapılacak?

Bu alımlar İŞKUR üzerinden yayımlanmakta olduğundan, ilanlara başvurular iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Özel sektör işletmelerinde beliirtilen pozisyonlarda görev almak isteyen kişiler, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden, ilgili ilanlara erişim sağlayabilirler. Başvuru yapmak için, aday profillerinizin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olunması gerektiğini ve mutlaka İŞKUR üyeliğinin bulunması gerektiğini hatırlatmak isteriz. İŞKUR üzerinden personel ve memur alımlarının tamamından haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Başvuru yapacak adayların taşıması gereken ortak özellikler, bilgisayar kullanımını bilmek, ms-office programlarını kullanabilmek, tarayıcı, yazıcı veya fotokopi makinesi gibi araçları kullanabilmek, takım çalışmasınba yatkın olmak, zaman planlama ve yönetme konusunda başarılı olmak, ifade-temsil ve muhakeme yetenekleri yüksek olmak şeklinde sıralanabilmektedir. Başvuru yapacak adayların, belirtilen ortak özellikler dışında ek nitelikler taşımaları istenebileceğinden, mutlaka ilan adresi ziyaret edilmelidir. Ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcınızın adres kısmına kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4078 (Sekreter)

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4012 (Ön büro elemanı)

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6612 (Asistan)

Editör: TE Bilisim