Türkiye İş Kurumu üzerinden 30'dan fazla Belediye Başkanlığına personel alımı başvuruları devam ediyor. Türkiye genelindeki Büyükşehir Beleyesi Başkanlıkları, İl Belediye Başkanlıkları ile ilçe belediyelerin memur, işçi ve personel alım ilanlarına bazı ilanların başvuru sürelerine kısa bir süre kaldı.

İSTANBUL: İstanbul Maltepe ve Beyoğlu ilçelerinde Kentsel dönüşüm ve imar plan ticaret ile Türkiye Emlak Bankası A.Ş. kurumları için 18 Ocak, 16 Ocak ile 29 Ocak tarihlerinde başvurular tamamlanacak.

İZMİR: Toplam 9 ilan bu il ve ilçeleri için açıklandı. İzmir Urla, Bornova ilçelerinde Güzelbahçe Belediye Başkanlığına, Torbalı, İzenerji, çeşme, Seferhisar ilçelerindeki başvurular için başvurular bu hafta sona erecek.

BURSA: Bursa ilinde Harmancık belediye Başkanlığı, Osmangazi Belediyesi, Burulaş A.Ş. üzerinden yapılacak büro memuru, şoför, işçi alımları 19 - 20 Ocak tarihlerinde tamamlanacak.

Diğer tüm ilanlara aşağıdan erişebilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların yaş şartında en az 18 yaşını tamamlaması ile 19 yaşından gün almış olması istenilmektedir. Diğer yandan bazı ilanlara o il ya da ilçede ikamet etmesi istenilmiştir. Adaylar için istenilen tecrübe şartlarına sahip olmak, istenilen eğitim ile sertifikalara sahip olmak şartları aranacaktır. Son başvuru tarihinden önce ilanda belirtilen adreste şahsen ya da posta yolu ile başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.