Türkiye İş kurumu ( İŞKUR )  her geçen gün yeni bir yayımlanmakta ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapmaktadır. Bu haberimizde İŞKUr üzerinden yayımlanmış olan 3 farklı İl Müdürlükleri hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız. Buna göre Eskişehir ve Muğla'da bulunan İl Gıda Tarım ve Müdürlükleri bünyelerine alım yapacaklar. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili ilanlar abaşvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırar. Buna göre adaylardan, En az ve En fazla İlköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, gibi nitelikleri taşıyan erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilirler.

HANGİ İL MÜDÜRLÜKLERİ ALIM YAPIYOR?

Yayımlanan ilana göre Kavaklıdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Muğla/ Türkiye de 1 Beden İşçisi ( Genel ), 1 Eskişehir Tarım İl Müdürlüğü Binasına Engelli Temizlik İşçisi ve Eskişehir Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürlüğü ne 1 Terörle Mücadelede yaralanan Temzizlik Görevlisi alınacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek ilgili ilanları İlan No üzerinden aratarak ve İŞKUR üyeliklerine girerek başvuru yapacaklardır. İlgili İlan No oları aşağıda paylaşıyor olacağız.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Muğla/ Türkiye de 1 Beden İşçisi ( Genel ) İlan No: 00004589601

 1 Eskişehir Tarım İl Müdürlüğü Binasına Engelli Temizlik İşçisi  İlan No: 00004589667

Eskişehir Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürlüğü Terörle Mücadelede yaralanan İlan No: 00004589819