Ülkemizin en büyük havalimanı olacak olan İstanbul 3. havalimanının inşası devam ederken 29 Ekim 2018 tarihi itibari ile bu havalimanının aktif olarak faaliyete başlaması bekleniyor. Buna göre yüz binerce kişinin istidam edeceği İstanbul 3. havalimanı için şimdiden ilanlar yayımlandı ve binlerce personel alımı yapılıyor.

İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız 3. havalimanı için iş ilanları sayfalarına yoğun rağbet geldi. Bu sebepten dolayı sizler için İstanbul'da yapımı devam etmekte olan 3. havalimanı için yayımlanan tüm ilanları bir araya getirdik. Buna göre binlerce kişilik personel alımı yapılıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Aranan şartlar nedir?

POZİSYONLAR ve ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul 3. havalimanı için binlerce güvenlik görevlisi ve makam şoförü alımı yapılıyor. Güvenlik görevlisi alımı için kimlik kartına sahip olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, boy kilo orantılı olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, askerliğini tamamlamış olmak, diksiyonu düzgün olmak şartları aranmakta olup çalışanlara dolgun ücret ve isterlerse kalabilecekleri lojman imkanı sağlanacaktır. Makam şoförü için ise adayın en az 6 yıl tecrübesi olmak, en az lise mezunu olmak, seyahat engeli olmamak, askerliğini tamamlamış olmak şartları aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İstanbul 3. havalimanı için güvenlik görevlisi ve makam şoförü kadrosu için binlerce kişilik personel alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaat edebilmek için https://goo.gl/K2WcGC linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak makam şoförü ya da güvenlik görevlisi kadrosu için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim