Kamu kurumlarına memur personel alımları için 3 farklı ilan yayımlandı, detaylarını aktarıyoruz!

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden, İŞKUR ve kamu kurumlarından kendi resmi internet sitesi üzerinden açıklanan memur alım ilanlarına göre kamu kurumlarına 205 personel alımı yapılacak. Buna göre hangi kurumlara memur alımı yapıalcak. Başvuru şartları nedir?

TÜBİTAK 185 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

TÜBİTAK kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda alımlar yapacak. Adayların başvurularda KPSS şartı olmasına gerek olmadan başvuru yapabilecekler. 2 Ekim tarihine kadar devam edecek başvurularda Bilişim Teknoloji Enstitüleri, İleri Teknoloji Araştırma Enstitüsü, Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı kurumlarında yalnızda bir kadroya başvuru yapabilmek şartı ile alımlara başvuru yapılabilecek. Adayların Konya ve Kocaeli illerinde görevlendirileceği belirtildi.

İlana erişmek için tıklayın

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİNE PERSONEL ALIMI;

Sözleşmeli personel alımı kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesinin personel ihtiyacının giderilmesi için 5 kişilik alım yapılacak. Buna göre adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. KPSS'den 70 puan almış olana adayların yabancı Dil puan şartını da taşımları ile Kpss puanın yüzde yetmişi, Yabancı dil puanın ise yüzde otuzunu esas alınarak yapılacak olan sıralamadan sıramaya giren adaylara sınav yapılacak. Başvurular 4 Ekim tarihinde başladı. Son başvuru ise 18 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İlanlara erişmek için tıklayın

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE AKADEMİK PERSONEL;

Akademik personel ihtiyacının giderilmesi için profesör ve doktor unvanlarında personeller alınacağı açıklandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurulan personel alımlarına başvurularda şahsen müracaat istenildi.

Başvuru detayları için tıklayın

Editör: TE Bilisim