Kabin memuru olarak görev yapmak isteyen binlerce aday için müjdeli haberi vermek isteriz. Ülkemizde bulunan havacılık şirketleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapıyorlar. Bu kapsamda ilanlar çeşitli kariyer siteleri üzerinde ve Havacılık şirketlerinin resmi internet siteleri üzerinde yayımlanarak başvurular başladı. Bu bağlamda bu haberimizde sizlere kabin memuru alımı yapacak 3 büyük hava şirketinden bahsedeceğiz ve bu ilanlara başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecek.

ONUR AİR TAŞIMACILIK:

Onur Air bünyesine en az lise mezunu olan Kabin memuru alacak. Bu kapsamda Taşımacılık işi yapılacak olup alımlar Antalya ili için geçerli olacak. Adaylardan bu yönde en az 3 yıl tecrübeye sahip olmak şartı aranacak. Bunun dışında adayların, Seyehat Engeli olmamak, Satış teknikleri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi,Ekip çalışmasına uygun olmak, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sabırlı olmaları gereklidir. Bunun dışında, adaylardan şu nitelikler aranacaktır.

T.C. Vatandaşı ve Pasaportuna sahip olmak, Antalya ilinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir sç hükümlülüğü bulunmamak,İyi derecede, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İngilizce bilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgili olmamak, Sağlık açısından uçuşa elverişli olmak, Kadınlarda 160 cm ile 180 Cm ve Erkeklerde 170 Cm ile 192 Cm boyları arasında olmak, Onur Air üniforması giyildiğinde vücudunun görünen yerlerinde dövme veya piercing bulunmayan ve 1989 - 1999 yılları arasında doğmuş olmak şartları doğrultusunda başvurular alınacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2PHJzYI

ATLASJET HAVACILIK:

Atlasjet bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere kabin memuru alacağını ilan etti. Bu yönde en az lise mezunu olan bayan kabin memurları alınacak olup ilgili ilan keriyer sitesi üzerinde yayımlanmıştır. Bu yönde adaylardan, 10 Yıl Tecrübe sahibi olmak, En az Lise Mezunu olmak, 19 İle 30 yaşları arasında olmak, Bayan olmalk, 165 cm ile 180 cm boyları arasında olmak, Kabin memurluğu için belirtilen sağlık niteliklerini taşımak şartları aranacak.

Atlasjet farklı ilanlar ile alım yapacak olup, Rus Uyruklu kabin memuru, İstanbul ili için ve Antalya ili içi kabin memuru alımı yapılacaktır. Ayrıca adayları çalışma şekli tam zamanlı olarak belirtilmiştir.

BAŞVUR ADRESİ: http://bit.ly/2PH2jYh

SUNEXPRESS:

Sunexpres Türkiye genelinde bulunan birimlerine kabin memuru alımı yapacak olu adayların çalışma şekli tam zamanlı / sürekli olarak belirtilmiş olup adaylar başvurularını kariyer sitesi üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Bu yönde adaylardan, 20 ile 35 yaşları arasında olmak, Dış görünüşe özen gösteriri olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaki Pasaportu olmaki üniforma giyildiğinde Vücudunun görünür yerlerinde övme, piercing, yara izi gibi izler bulunmamak, Erkelerde 160cm ile 185 cm boyunda olmak ve bayanlarda 155 cm ile 180 cm boylarında olmak, iyi derecede türkçe ve ingilizce bilmek ve en az lise mezunu olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2Y0KAOl

Editör: TE Bilisim