Faaliyetlerini sürdürmekte olan iş yerleri açık pozisyonları için personel alımları yapmaya devam ediyor. Buna göre ilanlar firmaların resmi internet sitesinden ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alındığı görülmektedir.

İŞKUR üzerinden en çok rağbet görmekte olan kadrolar arasında yer almakta olan şoför pozisyonuna bakıldığında Türkiye geneli toplam 3 bin 600 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi şoför pozisyonları için 3 bin 600 personel alınıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Pozisyon: Şoför
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin 600
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

3 bin 600 şoför personeli alımı yapılıyor. Peki hangi şoför pozisyonuna alım yapılıyor. Yayımlanan ilanlar incelendiğinde;

Şoför (Yolcu Taşıma) - 600 Personel
Şoför-Yük Taşıma - 2 Bin 100 Personel
Tır-Çekici Şoförü - 560 Personel
Kamyon Şoförü - 390 Personel
Makam Şoförü - 20 Personel
Otobüs Kaptanı (Şoförü) - 15 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan şoför pozisyonları için 3 bin 600 kişilik personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR'a müracaat ederek illerinde alım olup olmadığını öğrenmesi gerekmektedir. İllerinde alım olan adaylar İŞKUR arcılığı ile şoför pozisyonlarına müracaatlarını gerçekleştirebilir. Yine adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesini kullanarak ilgili şoför pozisyonlarına müracaatlarını gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim