Ülkemizin en eski ve köklü kuruluşları arasında yer alan ve mağazacılık alanının lider markalarından bir tanesi olarak bilinen Migros corona döneminde diğer şirketler gibi işten çıkarma ya da süresiz izne ayırmak yerine yeni istihdam alanları yaratmaya devam ediyor. Son günlerde özellikle online alışverişte neredeyse siparişlere yetişemeyen Migros yeni işe alımlar gerçekleştirmekte olup son 10 gün içerisinde toplam 2 bin 200 kişiye istihdam verdiğini duyururken istihdam alanındaki gelişmelerine devam edeceğini ve bin personel alımını daha yapacağını duyurdu. Adaylar başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

1 AYDA 3200 KİŞİYE İSTİHDAM

10 günlük süre zarfında 2200 kişiye istihdam veren Migros yeni ilanlar yayımlamaya devam ederken 20 günlük süre zarfında en az 1000 kişiye daha istihdam vermeyi düşünmekte olup toplam 30 günlük süre zarfında 3200 kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu. İş başvuruları internet üzerinden devam etmekte olup adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir? Başvurular nasıl tamamlanır?

BAŞVURULAR NASIL TAMAMLANIR?

Migros Ticaret Anonim Şirketi 10 günlük süre zarfında toplam 2200 kişiye iş verdi ve 20 günlük süre zarfında 1000 kişiye daha iş vermeyi planlamaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre müracaatlar hemen yazının sonunda verilen link aracılığı ile yapılmakta olup işe alınacak adaylar sanal market elemanı olarak çalışacaktır. Yani depoya ürün sevkiyatı, araçlara ürün ekleme, ürün çıkartma, ürün dağıtımı gibi işlemler yapılacaktır. Adayların sanal market pozisyonunu bilerek müracaatlarını yapması gerekmektedir.

basvuru.migros.com.tr

Editör: TE Bilisim