Kamu kurumlarına kurum dışı işçi alım ilanları İŞKUR üzerinden açıklandı. 49 farklı ilanda belirtilen pozisyonlardaki alımlarda KPSS şartı aranmayacak. Adaylar ilgili ilanlara şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapabilecek. Belediyeler, SYDV, İl özel İdareler, kamu kurumlarında belirlii ya da belirsiz süreli olarak görevlendireceği vasıflı, vasıfsız olan adaylara yönelik ilan detayları şöyle;

21 FARKLI İLDE PERSONEL ALIMI

21 farklı ilde; Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Bartın, Bursa, Çanakkale, Çorum, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Karabük, Kırıkkale, Kırklareli, Konya, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak, illerde alımlar gerçekleşecek. İş yerlerinde istihdam edilmek üzere işçi talep formu İŞKUR üzerinden açıklandı. Adaylar son başvuru tarihlerinden önce ilan ayrıntılarında belirtildiği gibi şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapabilirler.

Adayların başvurularda istenilen genel başvuru şartlarına göre 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, eğitim şartlarında okur-yazar, orta öğretim, ilköğretim ya da lisans mezunu olmaları, ilanda belirtilen tecrübe şartlarını taşımaları gerekmektedir. İlanlara başvurularda kpss şartı aranmayacaktır. Kurum dışı personel, işçi alımında diğer özel şartlar için ilanları inceleyebilirsiniz.

İlanlara başvurular için aşağıdaki link üzerinden erişim sağalayabilrsiniz. Kamu işçi alım ilanlarında  yukarıdaki listede yer alan son başvuru tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. 

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/A6mQue

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

işin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim