Devlet Personel Başkanlığı üzerinden çok sayıda Kamu kurumu A ve B Grubu personel alım ilanları açıklandı. B Grubu memur alım ilanlarında Danıştay Başkanlığı Adalet Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Emniyet Genel Müdürlüğüne ait 4 farklı ilan, Jandarma Genel Komutanlığı ve Bükardı Belediyesi Başkanlığına çok sayıda personel alımları gerçekleştirilecek.

A VE B GRUBU PERSONEL ALIMI

A Grubu memur alımlarında ise; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İletişim Başkanlığı, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi Teknoloji Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Tarım İŞletmeleri Genel Müdürlüğüne Sağlık Bakanlığında Avrupa Birliği Başkanlığında Devlet Demiryolları İşletmesine, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezine ve Köyceğiz Belediye Başkanlığına alımlar gerçekleştirilecek.

İŞKUR ÜZERİNDEN MEMUR ALIM İLANLARI;

Türkiye İş Kurumu üzerinden bu alımların bir kısmına başvuru yapılabilecek. Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğüne 1500 işçi alımları için başvurular İŞKUR üzerinden devam ediyor. Diğer ilanlarda ise Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları İşletmesi Müdürlüğüne yapılacak daimi sürede işçi alımları için başvurular sürüyor. Muş Milli Eğitim Müdürlüğüne işçi ve büro personeli kadrolarında mobilyacı kadrosunda, şoför kadrosunda alımlar yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Kamu kurumları için başvurularda adayların en az 18 yaşını tamamlamış olması, 19 yaşından gün almış olması istenilmektedir. Diğer yandan kamu haklarından mahrum olmamak, eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans mezunu olmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim