Kabin memuru, 2. pilot, 1. pilot olmak isteyen adaylara müjde. 2019 yılı personel alımları için hazırlık yapan Türkiye'nin ve Dünyanın en prestijli hava yolları firmaları bir bir personel alım ilanlarını açıklaması bekleniyor. Türk Hava Yolları firmalarına 2019 yılında personel alımları devam edecek. Kabin Memuru, uçuş ekibi ve kabin ekininde görevlendirilmek üzere Türkiye'de faaliyet gösteren ve dünyanın bir çok noktasına uçan Pegasus, THY çok sayıda personel alımları yapacak.

THY PERSONEL ALIMI;

Türk Hava Yolları 2 bin 600 personel istihdamı yapacak. Buna göre alımlar kabin memuru ve pilot kadrolarında olacak. Pilot alımlarında dar ve geniş gövdeli uçaklarda tecrübeli yada yetiştirilmek üzere alım yapılacak. Kabin görevlileri için ise Bin 600 kişinin alınması bekleniyor. Bilindiği gibi THY Genel Müdürü Bilal Ekşi THY kadrosunu genişletmek için personel alımlarına ağırlık verileceğini açıklamıştı. Kabin mamuru alımlarında lise mezunu adaylar alınmakta.

PEGASUS KABİN MEMURU VE PİLOT ADAYI ALIMI;

Pegasus Hava Yolları 10 iş ilanı açıkladı pilot adayı kabin memuru kadrolarında da alımlar mevcut. Adayların bu alımlarda pilot adayı için 01/01/1991 tarihi ve sonrası doğmak istemekte. Fiziki şartları taşımak gerekmekte. Kabin memuru alımında Rusça, Arapça, Almanca dillerini bilen adaylar 30 yaşını aşmamış olmak en az önlisans eğitimini tamamlamış olmak gerekmektedir. İlanlara erişmek için tıklayın

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz

İŞİN OLSA