İlgi gören hem özel sektör, hem de kamu pozisyonlarından birisi olan özel güvenlik personeli pozisyonuna yönelik çok sayıda ilan yayımlanıyor. Kariyer siteleri, haber platformları, gazeteler, kamu kurumları ve hatta sosyal medya platformlarında dahi özel güvenlik personeli alımlarıyla alakalı binlerce kişilik ilana rastlamak mümkün. Hizmetin, can ve mal güvenliğinin, kültürün ya da yapıtın kısacası canlı ve cansız değerlerin bulunduğu her noktada güvenlik veya korunma ihtiyacı söz konusu oluyor. Bu nedenle çok sayıda ihtiyaç duyulan güvenlik personellerinin yanı sıra, her geçen gün artış yaşanarak ihtiyaç ve yetişmiş nitelikli personeller gündeme geliyor. Mesleki sorumluluğunun bilincinde güvenlik görevlilerinin, hem özel işletmelerde hem de kamuda istihdamları kolaylıkla yapılıyor.

Özel güvenlik personeli alımları

Sitemiz isinolsa üzerinden çok sayıda özel güvenlik personeli alım ilanına erişebilir, başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Arama bölümüne girip Güvenlik Personeli şeklinde bir arama yaptığınızda, tüm ilanlara ulaşacaksınız. Bunun dışında da aşağıda yer alacak bağlantıdan, güvenlik görevlisi alım ilanlarına erişim sağlayabilirsiniz. 2019 yılı güvenlik görevlileri için çok sayıda ilanın yayımlandığı bir yıl oldu. Peki bu ilanlara başvuru yapan kişiler, yerleştikleri kurumda veya kuruluşta ne kadar maaş alıyorlar? İşte güvenlik görevlisi maaşları ve güvenlik maaşları ne kadar sorularının yanıtları...

Özel güvenlik banka maaşları -3 bin 150 Özel güvenlik belediye maaşları -2 bin 950 3.Havaalanı ÖGG maaşarı -2 bin 550 Kadrolu özel güvenlik maaşaları-3 bin 100 TL olarak ödenmektedir. Ayrıca kamuda görevli güvenlik görevlisi personeller de ilk başta 2750 TL maaş ile başlatılıp, 3100 TL' ye kadar maaş almaktadırlar.

Editör: TE Bilisim