Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan pek çok kuruluş ve firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında firmalar resmi internet siteleri aracılığı ile bilgi verdiği gibi alımlar genel olarak olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile gerçekleştirilmekte ve kuruluşlar bu kanal üzerinden müracaatları kabul etmektedir.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan yeni iş ilanlarına bakıldığında 200'e yakın kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki 200'e yakın kadro için alınacak olan en az ilköğretim mezunu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 200'e yakın farklı kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak.

Paket Servis Elemanı
Garson
CNC İşleme Merkezi Operatörü
Ofis Elemanı
Mekanik Bakım Elemanı
Dikiş Makinesi Ustası
Bayi Yöneticisi
Koton - Prova Mankeni
Kat Hizmetleri Görevlisi
Animatör

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar başta olmak üzere özel sektör firmaları 200'e yakın kadro için çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuracak olan adayların pozisyonlarda yer alan niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvurular için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/oqmjD9