Faaliyetlerine devam etmekte olan özel ve devlet kurumları her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce şoför alımı yapmaktadır. Devlet kurumları genel olarak alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramakta olup adayların D sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Bazı kurumlar B sürücü belgesine sahip olan adayları da almaktadır. Özel kurumlar ise ihtiyaca göre adayın A2, B, C veya D gibi sürücü ehliyet belgelerine sahip olmasını istemektedir. Genel olarak iş ilanlarını interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile yayımlayan kurumların ilanlarına bakıldığında 200'den fazla şoför alımı yapılacağı görülmektedir.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanı siteleri incelendiğinde 200'den fazla şoför alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kurumlar şoför alımı yapacak? İşte şoför alımı yapacak olan kurumlar;

Adil Işık Group
Özder Catering & Organizasyon
Pak Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş.
Ekol Gıda Org. San. Tic. Ltd, Şti.
İstanbul Aydın Üniversitesi
Uzay Pasta Gıda Şekerleme Tic. San. A.Ş.
Endel Şirketler Grubu
Sapro Temizlik Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Likit Kimya San.ve Tic. A.Ş.

Yukarıda ki şirket ve kuruluşlar başta olmak üzere yüzlerce özel firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 200'den fazla şoför alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların ilanlarda belirtilen niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru ve detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=şoför