Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan devlet ve özel hastaneleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere er sene binlerce hemşire alımı gerçekleştirmektedir. Devlet hastaneleri alımlarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin yaptığı Kamu Personeli Seçme Sınavına göre yapmakta olup özel hastaneler ise adayın daha önce çalıtştığı sağlık kuruluşu ve eğitim düzeyine göre yapmaktadır. Faaliyetlerine devam eden sağlık kuruluşlarının yayımlamış oldukları ilanlar incelendiğinde 200'den fazla hemşire alımı yapılacağı görülmektedir.

Hangi Hastaneler Alım Yapacak

Türkiye geneli 200'den fazla hemşire alımı yapılacak peki alınacak olan hemşireler hangi hastanelerde görev yapacak? Yayımlanmış olan hemşire alım ilanları incelendiğinde;

Özel Eryaman Hastanesi
Florence Nightingale Hastanesi
Emsey Sağlık HİZ. Ve İŞL. TURZ. OTEL TİC. A.Ş.
Cihan Özel Sağlık ve Eğt. Hiz. İnş. San. A.Ş.
Özel Via Hospital
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi
Ada Tıp Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş.
Darüşşafaka Cemiyeti
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Yukarıda ki sağlık kuruluşları başta olmak üzere yüzlerce farklı sağlık kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 200'den fazla hemşire alımı gerçekleştirecek. Her hastane alım yapacağı hemşirede aradığı nitelikleri farklı farklı yayımlamış oldukları ilanda belirtmiş olup söz konusu ilanları incelemek ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=hemşire