İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına ve özel firmalara personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milli istihdam projesi kapsamında başlatmış olduğu personel istihdamları kapsamında çok sayıda ilanlar açıklanıyor. İŞKUR üzerinden 24 Temmuz tarihi itibari ile 50 Bin'e yakın personel alınacak. Bu alımlardan iki farklı şehirde noter büro memuru istihdamları gerçekleştirilecek. 

2 ŞEHİRDE NOTER ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI;

Türkiye'nin farklı şehirlerinde bulunan notere personel alımları için işkur üzerinden ilanlar açıklandı.  Eğitim düzeyinde Lise ve ön lisans mezunu adaylar bu alımlara başvuru yapabilecekler.

Konya ilindeki büro memuru alımlarında adayların lise ve dengi okullardan mezun olmaları, erkek adayların yaş olarak en az 28 yaşında olmaları istenilecek. Adayların F klavye kullanması gerekli olacak. Askerliğini tamamlamış olmaları istenilmektedir. Bu ilana başvuru olarak son tarih 31 Temmuz olarak açıklandı. İlan numarası: 00005049070

Mersin ilinde noter büro memuru alımlarında en az ön lisans mezunu olmak gerekli olacak. Yaş aralığında en az 21 en fazla ise 30 yaşında olmak gerekli olacak. Adayların bilgisayar bilgisinin iyi derecede olması, adalet meslek yüksekokul bölümlerinden bilgisayar programcılığı bilgisayar destekli muhasebe bölümlerinden mezun olan adaylar bilgisayar donanımından anlayan adayalar başvuru yapabilecekler. Adayların başvurularını cv ile birlikte noterliğe yapmaları istenilmektedir. İlan numarası 00005060220 olan ilana başvuru için son gün 7 Ağustos olarak açıklandı.

İŞİN OLSA