2 Kamu kurumu personel alımı yapacak.

Kamu kurumlarına Muhasebeci alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için Keşan 4. Mekanize Tugay Aile Kantininde istihdam edilmek üzere 1 geçici personel alımı yapılacak. Yapılacak alımlarda başvurular bugün itibari ile başladı. Diğer ilanda ise Balveren Belediye Başkanlığının işçi alımları kapsamında Kepçe Operatörü alımı yapılacak. Adaylar için ilan detaylarını aktarıyoruz.

60 KPSS İLE MUHASEBECİ ALIMI;

Keşan 4. Mekanize Tugay Aile Kantini Muhasebeci kadrosundaki alımlarda 4 Şubat tarihine kadar sürecek olan başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Adayların 4 Şubat tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. İŞKUR internet sitesi üzerinden ve İŞKUR müdürlüklerinden başvuru yapılabilecek. Başvuru özel şartlarında adayların 2018 KPSS puanından en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir. Diğer yandan başvuru yapan adaylar arasından 4 katı kadar aday puan sıralamasına göre belirlenecek. Nihai listede bulunan adaylar için sınav yapılacak. Sınav şekli ve tarihi ve yeri daha sonra adaylara kamu kurumu tarafından duyurulacak. Adayların eğitim seviyesinde Meslek Yüksek Okulların Muhasebe bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

İlana erişmek için tıklayın

KPSS OLMADAN KEPÇE OPERATÖRÜ ALIMI;

Diğer ilanda ise eğitim seviyesinde ilköğretim mezunu olan adaylar arasından kepçe operatörü kadrosunda 1 kişi istihdam edilecek. Buna göre adayların bu alımlarda Şırnak ili Balveren Belediyesinde görevlendirilecekler. Başvuruların 4 Şuabt tarihine kadar tamamlanacağı alımlar için geçici olarak istihdam edileceği belirtildi.

İlana erişmek için tıklayın.

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için sosyal medya adresi ve mobil uygulamalarımız;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA