Faaliyetlerini sürdüren kamu kurumları Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR aracılığı ile kamu kurumu memur personel alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre 2 farklı kamu kurumu toplam 9 kişilik personel ilanı yayımladı.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara adaylar müracaatlarını yapabilmekte olup toplam 9 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek ve alınacak olan adaylar geçici süreli olarak istihdam edecektir. Sözleşmede beliritlecek olan geçici süre dolduktan sonra işin sürümü devam etmiyorsa adayın işine son verilebilir.

DETAYLAR

Gebere Barajı Park ve Rekreasyon Tesisi İktisadi Müdürlüğü - 7 Personel
Subay Evi Müdürlüğü - 2 Personel
Yukarıda hangi kurumun kaç personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Toplam kamuya 9 kişilik geçici personel alımı yapılacaktır.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILCAK


Gebere Barajı Park ve Rekreasyon Tesisi İktisadi Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere tarla ürünleri için 6 çiftçi ve 1 bekçi alımı yapacak iken Subay Evi Müdürlüğü ise toplam 2 kişilik bulaşıkçı personeli alımı yapacaktır.

BAŞVURULAR

Gebere Barajı Park ve Rekreasyon Tesisi İktisadi Müdürlüğünün ve Subay Evi Müdürlüğünün 9 kişilik personel alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların ilanların yayımlandığı il İŞKUR üzerinden ya da aşağıda ki linklerden başvurularını yapması gerekmektedir. Yine adaylar aşağıda ki linklerden tüm detaylar hakkında da bilgi sahibi olabilir.

Çiftçi - https://goo.gl/y7UkkE
Bekçi - https://goo.gl/6wMP90
Bulaşıkçı - https://goo.gl/4LfK2v
Editör: TE Bilisim