2 İlde SYDV'ye Düşük KPSS ile Personel Alımı! Yaş Şartı Nedir?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına personel alımı ilanlarını da yeni gelişmeler. 2 farklı ilde düşük KPSS puanı ile yeni personel alımı yapılacak. Bunlardan bir tanesi Denizli Bekilli Vakfı'na sosyal yardım ve inceleme görevlisi kadrosunda 1 kişilik alın gerçekleştirilecek. Başvurular için 2 ay deneme süresi uygulanacak. Adayların Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS P3 puanından en az 60 puan almaları gerekiyor.

Sosyal İnceleme Görevlisi Başvuru Şartları Nedir?

Adayların KPSS'den en az 60 puan ve üzeri puan almış olması istenilmektedir.

Ehliyet şartları; B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanabilmek gerekmektedir.

İkamet şartları; Denizli Bekilli'de ikamet etmeleri istenilmiştir.

Eğitim şartları; 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Deneme süresi; Adaylara yapılacak deneme süresi 2 ay olarak açıklanmıştır.

Görevini yapmaya engel bir sağlık engelinin olmaması gerekmektedir. 

MANİSA SYDV BÜRO PERSONELİ ALIMI;

Manisa ili Yunusemre ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi kadrosunda 1 kişilik alım yapılacak başvurular 23 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak adayların genel başvuru şartlarına bir tanesi Kamu Personeli Seçme sınavından en az 60 puan ve üzeri almış olmaları gerekmektedir. İkamet şartlarında ise vakfın bulunduğu ilçe sınırlarını ikamet etmek gerekmektedir.

Diğer Başvuru Şartları; Aktif olarak şehir içinde ve şehir dışında araç kullanabilmeleri ve B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir. Bilgisayar Office programlarından Word Excel Powerpoint iyi derecede kullanabilmeleri gerekiyor. Dört yıllık İletişim Fakültesi, sosyal hizmetler, psikolojik danışmanlık, bilişim sistemleri, teknoloji fen edebiyat fakülteleri, psikoloji, sosyal bilimlerinin herhangi birinden mezun olmak gerekmektedir.

Başvuru nasıl yapılacak? Mülakat 30 Ekim 2020 tarihinde Yunusemre Kaymakamlığında yapılacaktır. Başvru nasıl yapılacak? İlan ayrıntılarını ağıdaki linki yeni tarayıcıdan açarak öğrenebilirsiniz.

BAŞVRU İLAN KILAVUZU İÇİN: https://media.iskur.gov.tr/41209/denizli-bekilli-sydv-20-10-2020.pdf

Editör: TE Bilisim