İŞKUR üzerinden 2 ilde noter kurumlarında noter katibi alımı yapılacak. Mersin ilinde Adalet Baştürk noterlik tarafından açıklanan ilana göre; bilgisayar programcılığı bölümü mezunu en az 22 en fazla 30 yaş arasında bulunan bay ya da bayan adaylar arasından Büro Memur alımı yapılacak. Eğitim şartları en az önlisans mezunu olmak gerekiyor. Başvurular 17 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. Detaylara 00005600027 numaralı ilan üzerinden erişebilirsiniz.

NOTER KATİBİ İLE BÜRO MEMURU ALIMI;

Yeni açıklanan bir bir ilan ise Konya ilinde gerçekleştirilecek ve Beyşehir Hizmet Müdürlüğü tarafından yetiştirmek üzere noter katibi alımı yapılacak. Adaylar bilgisayar aktif olarak kullanabilmeleri, İletişim becerisi yüksek olması, askerliğini yapmış kişiler başvuru yapabilecekler. Eğitim şartları en az önlisans mezunu olmak gerekiyor. 21 Ağustos ayında açıklanan ilana son başvuru 18 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecektir. Beyşehir 1. Noter alımında herhangi bir tecrübe şartı istenmiyor. İlan numarası 00005644685 üzerinde bulunuyor.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından özel firmalara yapılacak alımlarda genel büro memuru kadrosunda 328 idari işler büro memuru 13 dış ticaret 4 olmak üzere Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapılacak. Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube Portalı üzerinden erişebilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim