2 ilde noter katibi büro memuru ve Noterler Birliğine Bilişim uzmanı personel alımı yapılacak.

Türkiye genelindeki Noterlerin bağlı olduğu birlik olan Türkiye Noterler Birliği olmaktadır. Türkiye Noterler Birliği Anayasanın 135. maddesi kapsamında kamu kurumu tüzel kişiliğe sahiptir. Türkiye Noterler Birliği Merkezi Ankara ilindedir ve Türkiye genelinde de bulunan Noterler buraya bağlı olarak görevlerini sürdürmektedirler. Yeni açıklanan ilanları göre test uzmanı kadrosunda ve ERP yazılım ve entegrasyon uzmanı kadrosunda iki farklı alım yapılacak.

Test Uzmanı alımı başvuru şartlarında adayların yazılım geliştirme ile test alanı için en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmaları eğitim şartlarında en az Bilgisayar Mühendisliği elektronik elektrik mühendisliği matematik ya da istatistik bölüm mezunları başvuru yapabilecekler.

ERP yazılım ve entegrasyon mühendisi alımları için de 3 yıl aktif olarak iş tecrübesine sahip olması Bilgisayar Mühendisliği yazılım mühendisliği endüstri mühendisliği bölümünden herhangi birinden mezun olmaları erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekmektedir. Bu kadrodaki başvurular 15 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecektir. İlan detayları: https://bit.ly/2ERzs2g adresindedir.

BÜRO MEMURU ALIMI;

2 ilde notere büro memuru noter katip alımı yapılacak. alımlarından bir tanesi Mersin, değeri Konya ilinde gerçekleştirilecek. Mersin noterine Katip alımlarında 2 yıllık bilgisayar bölümlerinden mezun olanlar 22 ile 30 yaş arasında olan adaylar başvuru yapabilecekler. İlan numarası:00005600027  Konya ilindeki noter katibi alımlarında ise yetiştirmek üzere istihdam sağlanacak. Adayların bilgisayar bilgisinin olması istenmektedir. Askerliğini yapmış erkek aday alınacaktır. Eğitim şartını da 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu mezunları başvuru yapabilirler. ilan numarası: 00005644685

İŞİN OLSA