Havayolları firmalarından Pegasus ve Onur Air çok sayıda memuru personel ve teknik eleman alımı yapacak. Yeni yayımlanan personel alım ilanlarına göre Türkiye genelinde bir çok ilde personel istihdamı için ilanlar yayımlandı. Buna göre Pegasus Havayolları ile Onur Air Havayolları firmalarının personel alım detayları neler?

YENİ HAVA LİMANI İÇİN PERSONEL ALIMI;

Onur Air Havayolları yayımladığı personel alım ilanlarına göre İstanbul Yeni Havalimanında görev almak üzere çok sayıda personeller istihdam edilecek. Alım yapılacak pozisyonlardan bazıları ise şöyle; Stratejik planlama ve bütçe uzmanı, MIS Specialist, Eğitim teknolojisi uzmanı, kalite mühendisi, Mühendis, Sözleşme Yönetimi Uzmanı pozisyonlarında alımlar yapılacak. 

Başvuru detayları

PEGASUS LİSE MEZUNU, ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNU ALIM YAPACAK;

Pegasus Havayolları firmasının kariyer ilan siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarına göre Eğitim uzmanı, teknik depo memuru, güç sistemleri mühendisi, Ağ uzmanı, engelli ofis destek uzmanı, elektrik teknisyeni gibi pozisyonlarda personel ihtiyacı bulunmakta. Lise mezunu olan adaylar destek elemanı alımlarına, Önlisans mezunu olan adaylar depo memuru alımlarına başvuru yapabilecek.

Başvuru detayları