İŞKUR üzerinden kabin memuru hostes alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu farklı kadrolarda personel alımları yapmaya devam ediyor. Buna göre Yeni yayımlanan personel alım ilanlarına göre 2 hava yolu firması 20 kabin memuru alımı yapacağı açıklandı. İşkur üzerinden yapılacak olan başvuruların detayları da belli oldu.

2 HAVAYOLU FİRMASI HOSTES ALIMI YAPACAK;

Hürkuş Hava Yolları Taşımacılık İstanbul ve Antalya illerinde görevlendirmek üzere 10 kişi daimi süreli personel alımı yapacak. en az lise mezunu olan adayların 20 yaşından gün almış olmaları ve tecrübesiz adaylar 34 yaşını geçmemiş olmaları, tecrübeli adaylar ise 38 yaşını geçmemiş olmaları gerekmektedir. Antalya'da ikamet eden yada ikamet edebilecek, en az 1,60 en fazla 1,80 cm boy aralığında ve orantılı kiloya sahip olmak istenilmektedir.

Gözen Havacılık Havayolları Firmasından yapılan personel alım ilanına göre en az lise mezunu olmak, 20 yaşı ile 34 yaş aralığında olmak, tecrübeli adaylar için 38 yaşını aşmamış olmak, yüzme bilmek, başvuruda fotoğraflı şekilde yapılması istenilmektedir.

BAŞVURULAR;

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların İŞKUR portal sistemi üzerinden açık iş ilanları butonuna tıklamak, ilan no alanına son başvuru tarihi 25 kasım tarihinde (00004663752), ve son başvuru tarihi 26 Kasım tarihinde (00004663828) yazarak aratmak yeterli olacaktır. Başvuru yapmak için üye girişi yapmak ve özgeçmiş oluşturmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim