Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte olan firmalar açık pozisyonları için İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı ilanlarını yayımlamaktadır. Engelli kadroları da yine aynı şekilde duyurulmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR'un resmi internet sitesinde engelli adaylar için yayımlanmış olan pozisyonlara bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 860 kişilik personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için engelli personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi
Alınacak Pozisyonlar: Çok Sayıda
Alınacak Personel: 2 Bin 860

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli 2 bin 860 kişilik engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Ön Muhasebe Elemanı
İnsan Kaynakları Elemanı
Temizlik Görevlisi
Takım Asistanı
Destek Personeli
İdari İşler Uzman Yardımcısı
Satış Elemanı
Ofis Görevlisi
Resepsiyonist
Çağrı Merkezi Elemanı
Aktif Satış Elemanı

BAŞVURULAR

Türkiye geneli 2 bin 860 kişilik engelli personel alımı yapılmakta olup alım yapılan bazı pozisyonlar yukarıda verilmiştir. Eğer sizlerde engelli kadrosuna müracaat etmek istiyorsanız aşağıda belirtilmiş olan linkler vasıtası ya da İŞKUR üzerinden alımlara başvuru yapabilirsiniz.

https://goo.gl/X2A5P9
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim