Türkiye geneli kamu kurumları ve özel sektör firmaları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Hükümet engelli personellerin iş bulamsında sıkıntı yaşamaması için kurumlara çalıştırdığı personel sayısının bir miktarı kadar engelli personel çalıştırma zorunluluğu getirmiştir. Bu sebepten dolayı firmalar çok sayıda engelli personel alımı yapıyor.

Türkiye geneli interatif iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan pozisyonlara bakıldığınad toplam 2 bin 575 kişilik engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Genel olarak aranan şartlarda adayın okuma ve yazma bilme şartı yeterli olarak gösterilmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi
Alınacak Pozisyonlar: Çok Sayıda
Alınacak Personel: 2 Bin 575

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri üzerinden yayımlanan ilanlara göre Türkiye geneli 2 bin 575 kişilik engelli personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Ön Muhasebe Elemanı
İnsan Kaynakları Elemanı
Temizlik Görevlisi
Takım Asistanı
Destek Personeli
İdari İşler Uzman Yardımcısı
Satış Elemanı
Ofis Görevlisi
Resepsiyonist
Çağrı Merkezi Elemanı
Aktif Satış Elemanı

BAŞVURULAR

Yukarıda alım yapılan 2 bin 575 kişilik engelli pozisyonlarının bazıları verilmiştir. Adayların aşağıda verilmiş olan linkleri takip etmesi ve aranan şartları görerek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/X2A5P9
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim