Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları firmaların internet sitelerinde yer alan insan kaynaklar bölümü aracılığı ile yapıldığı gibi yine İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de yapılmaktadır.

İŞKUR'a ilan vermiş firmalar ve interaktif iş ilanlarına eklenmiş olan temizlik görevlisi alım ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 500'den fazla temizlik görevlisi alımı yapıldığı görünmektedir. Peki hangi firmalar temizlik görevlisi alımı gerçekleştiriyor.

Hangi Firmalar Alım Yapıyor

İnteraktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR'a verilmiş olan temizlik görevlisi alım ilanlarına bakıldığında toplam 2 bin 500'den fazla temizlik görevlisi laımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

Tepe Servis ve Yönetim A.Ş.
NWG Servis Hizmetleri
Almira Hotel Bursa Toytaş A.Ş.
Bareks Plastik Film Ekstrüzyon San. ve Tic. AŞ
Özdilek / AVM
Özdilek / Wyndham Grand İzmir
Esteword
Akarnak Lojistik
Euroserve Hizmet ve İşletmecilik A.Ş.
Akın İnşaat
Central Hospital
Emirgan Sütiş


Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere binlerce farklı kuruluş bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin 500 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek gerekli müracaatlarını yapması gerekmektedir.

(İş İlanları) Başvuru 1-) https://goo.gl/GGvCtg
(İŞKUR) Başvuru 2-) https://goo.gl/l9jjp8
Editör: TE Bilisim