Ülkemizde yer almakta olan firmalar bünyelerinde çalışmakta olan personel sayısının belirli bir oranı kadar engelli personel alımı da yapmak zorundadır. Bu bağlamda İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni engelli personel alım ilanları yayımlanmaktadır.

İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri incelendiğinde Türkiye geneli toplam 436 kişilik engelli personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için engelli personel alımı yapılmaktadır. Hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye geneli 2 bin 500 engelli personel alımı yapılmaktadır. Peki alım yapılacak pozisyonları nelerdir?

Enfeksiyon Kontrol Sorumlu Hemşiresi
Engelli Genel Başvuru
Ofis Elemanı
Ofis Asistanı
Çağrı Merkezi Elemanı
Yönetici Asistanı
Muhasebe Elemanı
Hemşire
Çay Servis ve Temizlik Elemanı
Engelli Üretim Operatörü
Ofis Görevlisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

Türkiye geneli farklı firmalar toplam 2 bin 500 engelli personel alımı yapmaktadır. Peki engelli adaylar nasıl ilanlara başvuru yapabilir. İlanlar İŞKUR ve interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlanmıştır. Adayların İŞKUR başvuruları için İŞKUR'un resmi internet sitesinden ya da alım yapılıyorsa illerinde ki İŞKUR'dan müracaat edebilir. İnteraktif iş ilanları sitelerinden müracaat etmek isteyen adayların ise aşağıda ki linkleri takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/FhixpH
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim