Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan çok sayıda kuruluş açık pozisyonları için İŞKUR üzerinden ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan yayımlayarak personel alımı yapmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan şoför personeli alımı ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 400 kişilik şoför personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor. Detaylar nedir? Başvuru yapmak isteyen adayların hangi kanalları takip ederek şoför personeli alımı ilanına müracaat etmesi gerekmektedir.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alım Yapacak Kuruluşlar: Özel Sektör / Daimi
Mezuniyet: İlköğretim
Şoför (Yük Taşıma) - Bin 800 Personel
Şoför (Yolcu Taşıma) - 600 Personel

HANGİ KURULUŞLAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre yolcu taşıma ve yük taşıma şoför personeli alımları için toplam 2 bin 400 kişilik personel alındığı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar alım yapıyor.
EMEK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
YURTİÇİ KARGO* SERVİSİ A.Ş. EGE BÖLGE MD.
ÖZKISMET ÇELİK DEKOİNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
ORFA MÜH.SONDAJ JEOT.İNŞ.NAK.TUR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
EFE GIDA İTH.İHR.VEPAZ.TİC.LTD.ŞTİ.
EAG DEMİR SAN.TİC.A.Ş.
ARMADA GIDA TURZ. OTO. TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
SİTE BOYA VE HIRDAVAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

BAŞVURULAR

Yukarıda ki firmalar baştta çok sayıda firma yük taşıma ve yolcu taşıma için toplam 2 bin 400 kişilik şoför alımı yapmaktadır. Alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR merkezlerine giderek kendi illerinde alım varsa başvurması ya da aşağıda ki link aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4226
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim